Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gotova agonija u napoliju

Marko Rog na krajnje zanimljiv način predstavljen u novom klubu

Marko Rog novi je igrač talijanskog prvoligaša Cagliarija.

Marko Rog u Cagliariju (Screenshot)

Hrvatski reprezentativac Marko Rog pronašao je novi klub u kojem bi konačno trebao dobiti dobru minutažu te u potpunosti pokazati što zna i može. Hrvatski veznjak postao je novi igrač Cagliarija!

Rog je stigao na jednogodišnju posudbu iz Napolija, ali Cagliari je obavezan kupiti ga na kraju sezone, navodno za 15-ak milijuna eura.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Cagliari ga je predstavio na zanimljiv način na društvenim mrežama, kao lika iz španjolske serije "La casa de papel". Rog stoji na nekoj livadi u crvenom kombinezonu te na licu drži masku. Nakon nekoliko dramatičnih trenutaka skida ju i otkriva svoj identitet.

Rog je lani pola sezone odradio u Napoliju, a pola na posudbi u Sevilli. Kombinirano je tijekom sezone upisao 24 nastupa, ali i svega 805 minuta provedenih na travnjaku. Zabio je jedan pogodak i ubilježio osam žutih kartona.

Podsjetimo, Rog je u ljeto 2016. godine napustio Dinamo i otišao na posudbu u Napoli, koji ga je godinu kasnije otkupio. U talijanskoj momčadi nije dobio pravu priliku, kao ni u Sevilli. Cagliari bi trebala biti momčad u kojoj će Rog biti standardan prvotimac, a to će biti vrlo dobro i za hrvatsku reprezentaciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider