Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi taktički eksperiment

Pjaca se vraća: Allegri mu našao novu poziciju

Marka Pjacu od sljedeće sezone gledat ćemo u novoj ulozi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dobre vijesti dolazi iz Juventusovog trening kampa Vinova. Marko Pjaca vratio se treningu nakon ozljede na estonskoj oranici u prijateljskoj utakmici u ožujku, a trener Juventusa Max Allegri ima velike planove za 22-godišnjeg hrvatskog reprezentativca.

Pjaca je zadnji igrač Juventusa koji je ostao u trening kampu, a kad ga napusti čekat će ga puno rada. Juventus je za Pjacu pripremio poseban program treninga, a cilj trenera Maxa Allegrija je promjena pozicije – Pjacu bi od sljedeće sezone trebali gledati u vrhu napada!

 

Working hard to come back stronger

A post shared by Marko Pjaca (@markopjacaofficial) on

Allegri je već jednom izveo uspješan eksperiment kada je Mandžukića premjestio na lijevo krilo. Mandžo je postao jedan od ključnih igrača momčadi koja je izborila finale Lige prvaka i osvojila duplu krunu, a bit će zanimljivo vidjeti može li i Pjaca profitirati od Allegrijevih taktičkih eksperimenata.

Pjaca se oporavlja u skladu s planovima, a vjerojatno će propustiti Juventusovu američku turneju kako bi bio potpuno spreman za novu sezonu. U novoj sezoni, koja bi mogla biti prekretnica u njegovoj karijeri, čeka ga potpuno nova uloga i borba za minute s Gonzalom Higuainom, najskupljim pojačanjem u povijesti kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider