Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki planovi

Pjacin povratak u Dinamo jako blizu, a razmatra se i bivši Vatreni

Nakon dvostruke krune i potencijalne garancije europskog nogometa Dinamo Zagreb razmatra pojačanja.

Marko Pjaca (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Marko Pjaca sve je bliže povratku u Dinamo! Prema informacijama Germanijaka, kontakti između Dinama i Pjace intenzivirani su posljednjih tjedana, a sada, nakon završetka sezone, pregovori bi trebali postati konkretniji. Pjaca je jasno dao do znanja da je Dinamo njegov prvi izbor.

Njegova odštetna klauzula u Rijeci iznosi 1,5 milijuna eura, ali taj iznos može biti smanjen jer pola odštete ide samom Pjaci. U Dinamu su svi dali zeleno svjetlo za njegov dolazak i očekuje se brza realizacija posla.

Pjaca se već priključio pripremama reprezentacije za Euro u Njemačkoj, ali nije isključeno da će već ovaj tjedan potpisati za Dinamo i tako otići na Euro kao njihov igrač.

Sam Pjaca, s obzirom na svoju situaciju i probleme s kojima se susreo u karijeri, svjestan je da u Dinamu neće igrati svaku utakmicu, pogotovo ako na Maksimiru ostane Bruno Petković. No nakon povratka u Rijeku i nestabilne forme u protekloj sezoni očekuje se da bi Dinamu ipak mogao pomoći, pogotovo u europskim utakmicama.

Riječki stoperi i bivši vatreni također na radaru Dinama

Osim Pjace Dinamo razmatra mogućnost dovođenja dvojice riječkih stopera, Nike Galešića i Stjepana Radeljića. Iako ne planiraju dovesti obojicu, postoji mogućnost da će jedan od njih pojačati modre redove. Odluka o tome koji će stoper doći tek treba biti donesena.

Niko Galešić Niko Galešić (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

U ovom trenutku teško je reći koji je od njih dvojice bliži Dinamu, a možda na kraju ne dođe nijedan. Pogotovo ako se otvori opcija dolaska Dejana Lovrena, o kojem se također razgovara u Maksimiru.

Stoperska pozicija jedna je od primarnih u Dinama, a traže se još jedan ili možda i dvojica igrača za tu ulogu. Prijelazni se rok u Maksimiru polako zahuktava, a uskoro bismo mogli saznati i hoće li se Pjaca, Galešić, Radeljić ili možda netko drugi vratiti u Maksimir.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX