Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATAN PEHIST

Nova ozljeda Marka Pjace, jednostavno je stao i napustio teren

Marko Pjaca napustio je igru u 31. minuti susreta Atalante i Torina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najvećih pehist hrvatskog nogometa možda je ponovno doživio nesreću koja bi ga mogla na neko vrijeme udaljiti s terena. Naime, Marko Pjaca napustio je utakmicu Atalante i Torina već u 31. minuti susreta.

U jednom trenutku, dok je imao loptu u svom posjedu, on je samo stao, uhvatio se za koljeno te krenuo van terena, nakon čega je odmah zatražio zamjenu. Umjesto njega u igru je ušao drugi hrvatski Torinov ofenzivac, Josip Brekalo.

Ovo za sada izgleda kao njegova povratnička sezona

Pjaca je ove sezone odigrao 24 utakmice, u kojima je postigao tri pogotka te je relativno standardan prvotimac Torina. Ove sezone već je jednom izostao određeno razdoblje. Od kraja rujna pa do početka studenog nije ga bilo zbog ozljede lista.

25-godišnji nogometaš se ponovno počeo vraćati u formu, a talijanski mediji posljednjih tjedana pisali su o njegovom povratku u Juventus, čiji je još uvijek član.

Marko je ozljedu križnih ligamenata koljena doživio 28. ožujka 2017. godine, nastupajući za reprezentaciju Hrvatske. Tada je van terena bio gotovo godinu dana te se nakon toga nije uspio vratiti pravom kontinuitetu.

Činilo se kako je ovo napokon njegova prava godina, no sad je pitanje što će se dogoditi. Nadamo se kako ipak nije riječ o novoj ozbiljnoj ozljedi koljena. Tako nešto moglo bi biti presudno po pitanju njegove ozbiljne profesionalne karijere.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider