Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stvara se crorentina?

Mario Pašalić i Marko Pjaca od iduće sezone zajedno u Fiorentini?

Marko Pjaca i Mario Pašalić trebali bi iduće sezone zajedno zaigrati u dresu talijanske Fiorentine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju talijanskog La Nazionea, Marko Pjaca i Mario Pašalić trebali bi iduće sezone otići na posudbu u redove Fiorentine. Spomenuti izvor prenosi da su pregovori s Juventusom (Pjaca) i Milanom (Pašalić) u završnoj fazi, te da bi potvrda posudbe za obojicu igrača mogla biti krajem ovog, najkasnije idućeg tjedna.

Pašalić je igrač Chelseaja od 2014. godine, a od tada je bio na čak četiri posudbe u posljednje četiri sezone. Najprije je bio u Elcheu u Primeri, zatim u Monacu, pa Milanu, a posljednju je sezonu proveo u Rusiji u Spartaku.

Pašalić je u sezoni 2017/2018 upisao 32 nastupa za moskovski Spartak, te postigao pet pogodaka i zabilježio jednu asistenciju.

Pjaca je igrač Juventusa od ljeta 2016. godine, no drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u njemačkom Bundesligašu Schalkeu. Nakon što se oporavio od teške ozljede koljena nedugo nakon što je stigao u Juventus, Pjaca se nije uspio nametnuti za prvu momčad kod Maxa Allegrija, pa ga je ovaj u siječnju dao na posudbu u Schalke.

Tamo je upisao 13 nastupa, odradio je 387 minuta, te postigao dva pogotka. Trenutno se nalazi s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dok je Pašalić bio na širem popisu Zlatka Dalića, ali ipak zbog velike konkurencije u veznom redu nije izabran među 23 igrača koji brane boje Hrvatske.

Aktualni član Fiorentine je još jedan hrvatski reprezentativac Milan Badelj, kojem istječe ugovor 1. srpnja ove godine, točnije za dva dana. Njegova iduća destinacija trebao bi biti drugi talijanski velikan - Milan! Pašalić bi u tom slučaju trebao biti kao njegova zamjena u dresu Viola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider