Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''hvala navijačima''

Hajdukov povratnik umalo zaplakao: ''Bio sam na rubu suza, sve mi je prolazilo kroz glavu''

Marko Futacs vratio se na teren nakon gotovo osam mjeseci stanke zbog ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotnjem Jadrankom derbiju, u kojem su Hajduk i Rijeka odigrali 1:1, posebno je emotivan bio Hajdukov povratnik. U 79. minuti Željko Kopić je u igru ubacio Marka Futacsa, najboljeg strijelca HNL-a u prošloj sezoni.

On se ozlijedio još u kolovozu, pa je povratak nogometu nakon gotovo osam mjeseci bio poseban. Naročito kada istrčite na travnjak i dobijete ovacije.

''Hvala navijačima za ovacije koje su mi priredili pri ulasku u igru, bio je to vrlo emotivan trenutak za mene. Praktički sam bio na rubu suza jer mi je prošlo kroz glavu sve što sam prolazio u ovom za mene teškom razdoblju. Njihove poruke podrške u cijelom periodu mog oporavka mnogo su mi značile'', rekao je Mađar za službenu stranicu kluba.

''Drago mi je prvenstveno što mi je trener ukazao povjerenje. Naravno, nisam još u formi u kojoj sam bio prije ozljede, ali puno će mi manje vremena trebati za vratiti se na onu razinu na kojoj sam bio. Kada sam prvi put primio loptu, odmah po ulasku, osjetio sam ogromnu dozu samopouzdanja i to je za mene bilo ključno'', kaže strijelac 22 pogotka za Hajduk u 33 odigrana susreta.

''Zahvalan sam svim ljudima u Klubu koji su mi davali potporu i pomagali mi da se uspješno vratim na teren. Proces rehabilitacije nije bio lagan, no liječnici, fizioterapeuti i kondicijski treneri učinili su sve da ponovno budem sa suigračima'', rekao je Futacs te se osvrnuo i na derbi u kojem je gostujući vratar sjajnim obranama u drugom dijelu spasio bod Riječanima.

''Žao mi je što nismo pobijedili, smatram da smo odigrali dobru utakmicu i da smo bili bliže osvajanju tri boda, no okrećemo se idućim susretima i idemo učiniti sve da već protiv Lokomotive razveselimo navijače.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider