Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast, majstore!

Na prekrasnom hrvatskom stadionu dva prekrasna poteza: Pogledajte doktora slobodnih udaraca

Daleko od svjetala reflektora ovog vikenda postignuta su dva čudesna, nevjerojatna zgoditka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvoligaši i drugoligaši miruju zbog reprezentativne stanke, ali u nižim rangovima natjecanja pauze nema, sve se praši.

Trećeligaši i svi oni u rangovima natjecanja ispod njih tek su nedavno dobili dozvolu za treniranje i odigravanje utakmica, pa su sad stalno u pogonu, svaki vikend. Na takvim susretima, koji se izrazito rijetko mogu vidjeti u nekom televizijskom prijenosu, znaju se dogoditi nevjerojatne situacije, a najnoviji primjer stiže iz Druge, županijske lige Zadarske županije.

NŠK Sv. Mihovil s Ugljana (punog naziva Nogometno športski klub Sveti Mihovil Ugljan-Pašman) ugostio je NOŠK iz Novigrada i pobijedio ga s 3:2, a prvo ime utakmice bio je domaći igrač Marki Gobin koji je postigao dva pogotka iz slobodnih udaraca.

Gobin je očito specijalist za slobodnjake, dvaput je maestralno pogodio, a još je dvaput bio jako blizu.

Tim fenomenalnim potezima pohvalio se njegov klub na Facebooku. Inače, NŠK Sv. Mihovil igra svoje domaće utakmice u mjestu Sutomišćica na igralištu smještenom tik uz more.

Uživajte!

❗Dame i gospodo❗ Opet neviđeno čudo🧙⚽ Naklonimo se Markiju Gobinu😊💙🤍 Od 4️⃣ perfektno izvedena slobodnjaka, 2️⃣ su završila u rašljama, a po 1️⃣ na prečki i stativi❗❗❗ Bravo Marki, svaka čast💪💪💪 #svmihovil

Posted by Nšk Sv.Mihovil on Saturday, 27 March 2021

 

U sklopu 1.kola Županijskog nogometnog kupa naši seniori u subotu dočekuju trećeligaša Primorca iz Biograda⚽️🙋🏻‍♂️ Vidimo se na "Foši" od 15 sati😊👍 #svmihovil🔵⚪ #dvaotokajedanklub

Objavljuje Nšk Sv.MihovilČetvrtak, 13. veljače 2020.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider