Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Šteta što nisam zabio"

Pašalić nije likovao nakon pobjede nad Dinamom: "Tablica govori da smo i dalje zadnji"

Hrvatski reprezentativac odigrao je odličnu utakmicu za svoju Atalantu protiv Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić odigrao je svih 90 minuta za svoju Atalantu u trijumfu nad Dinamom u petom kolu skupine C Lige prvaka. Nije se uspio upisati u strijelce iako je bio u nekoliko dobrih situacija.

"Šteta zbog tih šansi, još bi bolje izgledalo da sam zabio", izjavio je Pašalić za Dnevnik Nove TV i napomenuo kako su igrači Atalante bili silno motivirani za ovaj susret.

"Željeli smo isprati taj gorki okus poraza iz prve utakmice koji je stvarno ružno izgledao. Dominirali smo od samog starta. Evo, ja sam odmah u prvoj-drugoj minuti imao šansu, šteta što nisam zabio. Dinamo je praktički stvorio tu jednu šansu Oršića, taj udarac u gredu. Vjerujte mi, i da je zabio, ja sam imao takav osjećaj da bi Atalanta svakako došla do pobjede."

"Ovo je Liga prvaka, ne možete svaku utakmicu biti na nivou"

Pašalić nije iznenađen time što Dinamo nije bio na nivou nekih ranijih ovosezonskih partija.

"Ostavili su puno bolji dojam u prijašnjim utakmicama, ali to je Liga prvaka, ne možete svaku utakmicu biti na nivou, pita se nešto i protivnika, a protivnici u Ligi prvaka sigurno su kvalitetni. Atalanta je sigurno kvalitetna ekipa, to smo danas vidjeli, to smo i prikazali."

U posljednje vrijeme Pašalić se prometnuo u neizostavnu kariku Atalante.

"U zadnje vrijeme sam zadovoljan i formom i minutažom. Igram non-stop, a kad igraš i imaš kontinuitet, onda su igre prave."

Dinamo će u zadnjem kolu Lige prvaka...

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider