Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
allegri nije optimističan

Juventus u velikim problemima uoči nastavka Lige prvaka: Mandžukić se ozlijedio!

Mario Mandžukić zaradio je ozljedu butnog mišića i predstoji mu izbivanje s travnjaka.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaš i jedan od najvažnijih igrača Juventusa, Mario Mandžukić, mogao bi pauzirati idućih mjesec zbog ozljede butnog mišića. Vijest se brzinom munje proširila društvenim mrežama, jer to znači da će bivši hrvatski reprezentativac propustiti najmanje prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba - Atletico Madrida.

Mandžukić se ozlijedio na treningu u četvrtak, a trener Max Allegri otkrio je novinarima da nije previše optimistićan oko bržeg oporavka svog nezamijenjivog napadača. Prema prvim glasinama iz Italije, Mario bi mogao izbivati najmanje mjesec.

Juventus, koji sigurno plovi prema novom naslovu prvaka Italije, 20. veljače igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida, bivšeg kluba Marija Mandžukića. Bio bi to veliki udarac za Bianconere, s obzirom da već i ptice na grani znaju koliko je Mario važan igrač za sastav Maxa Allegrija.

I Niko Kovač je strepio s Kaubojima: Navijao za Hrvatsku i nagradio najboljeg igrača Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider