Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao je opcija

Mandžo odlučan u svojoj namjeri: Odbio i zadnju ponudu, prijeti mu neigranje u Ligi prvaka

Iako je prema napisima stranih medija bio blizu da potpiše trogodišnji ugovor s PSG-om, čini se kako od toga neće biti ništa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema Sky Sport Italia, Mario Mandžukić odbio je mogućnost odlaska u PSG nakon što je ponuda francuskog prvaka već bila spremna. To nije prvi put da je hrvatski napadač ovo ljeto bio blizu odlaska iz Torina, ali je zasad odlučio ostati.

Čini se kako Mandžukić nije spreman žuriti se s tako važnom odlukom u posljednjim danima prijelaznog roka, iako ga se Juventus više puta htio riješiti.

Mandžo je tako odlučio riskirati da ostane izvan momčadi za Ligu prvaka, ali čini se odlučnim da ostane u Juventusu i eventualno preispita svoju opciju u siječnju.

Ranije ovog ljeta imao je ponudu Manchester Uniteda, bilo je financijski unosnih ponuda iz Kine, spominjao se Bayern i sada je bio blizu PSG-a. Ali, Mandžukić je nakon svega i dalje ostao igrač talijanskog velikana.

33-godišnji napadač ima ugovor s Juventusom do 2021. godine, a produljenje je potpisao tek u travnju.

Velika objava iz Formule 1: Iduće sezone rekordan broj utrka u kalendaru! Kalendar Formule 1 za 2020. (Screenshot: formula1.com)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider