Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UBUDUĆE ĆE PAZITI

Gorica najavila kaznu za Marija Maloču zbog izjave o Hajduku

Bivši kapetan Hajduka bit će kažnjen nakon posljednjih izjava vezanih za svoj bivši klub.

Mario Maloča (Foto: Goran Mehkek / Cropix)

Stoper Gorice i bivši kapetan Hajduka Mario Maloča bit će sankcioniran zbog svoje izjave u kojoj je poželio svom bivšem klubu naslov prvaka Hrvatske i potvrdio kako mu je to jedina želja po pitanju raspleta prvenstva.

Kako prenose Sportske novosti, Maloča će zbog te izjave biti kažnjen. Napravit će se to po klupskom pravilniku te će kazna vjerojatno biti financijske prirode. Odnosno, Maloča neće, kao što se po nekim društvenim mrežama moglo vidjeti, biti suspendiran niti poslan u drugu momčad.

Navijački je Hajduku poželio titulu

Prisjetimo se o kojim je izjavama riječ.

"Moje je mišljenje da će Hajduk biti prvak. Naravno, jer ja sam navijač. Možda i nisam realan u toj procjeni, ali nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak", rekao je Maloča u razgovoru za HRT.

Nakon toga dobio je pitanje ima li kakvih zamjerki od suigrača ili nekoga iz kluba, kad on tako otvoreno iznosi svoj stav.

"Nema mi tko što prigovoriti. Recimo, ja mislim da sam sve pokazao u utakmici, kad smo igrali s Goricom, pobijedili smo Hajduk. Ja ću svaku utakmicu htjeti pobijediti ako igramo jedni protiv drugih. Ali, naravno, kad završi utakmica, najveći sam navijač Hajduka i mislim da mi nema tko što zamjeriti", uvjeren je bio Maloča da ono što govori neće rezultirati nikakvim posljedicama.

Javnost je podijeljena u vezi s tim

Njegove izjave podijelile su javnost između onih koji podržavaju njegovo otvoreno izražavanje simpatija Hajduku, dok drugi smatraju kako dok je igrač drugog kluba u istoj ligi s takvim izjavama ipak ne treba ići u javnost. 

Očito je Maloča krivo procijenio te će morati platiti (doslovno) zbog onoga što je rekao. Time Gorica šalje i poruku svim ostalim igračima da pripaze na ono što će govoriti u medijima. 

Ovo inače nije prvi put da igrači Gorice izražavaju navijačku privrženost drugim klubovima, ali su ovog puta u klubu odlučili presjeći takve prakse. Možda jer su procijenili da je Maloča otišao korak dalje od ostalih.

Je li Gorica u pravu ili ne, prepuštamo svakome na njegov sud.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider