Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"U Dalmaciji opet euforija"

Mario Kovačević oglasio se nakon što mu je dijagnosticiran rak: "Idemo na Poljud guštati"

Varaždin ove nedjelje gostuje kod Hajduka u sklopu 15. kola SuperSport HNL-a.

Mario Kovačević (Foto: Željko Hajdinjak/Cropix)

Nakon šokantne vijesti o dijagnozi raka pluća trener Varaždina Mario Kovačević održao je konferenciju za medije.

Tema je bila nedjeljna utakmica Hajduk - Varaždin, koja Kovačeviću i njegovim igračima stiže nakon vrlo dobre partije i osvojenog boda protiv Dinama u baroknom gradu.

"Uspjeh je taj bod za nas, ujedno i nit vodilja za utakmicu protiv Hajduka. Oni su opet prvi na ljestvici, euforija je na vrhuncu u cijeloj Dalmaciji. Ne želimo se previše opterećivati, idemo guštati na Poljudu koji će biti pun", ustvrdio je Kovačević, posebno ponosan na jedan podatak.

Kovačević: Livaja je najbolji igrač lige

"Mi smo, uz Rijeku, momčad koja najmanje gubi u cijeloj ligi. Odgovorni smo i čvrsti u defenzivnoj igri, ali moramo biti konkretniji prema naprijed."

Kovačević se posebno osvrnuo na Marka Livaju, koji je ove srijede u Osijeku svojim pogotkom donio Splićanima sva tri boda.

"Isticao sam već 100 puta da je on najbolji igrač lige. Pokušat ćemo ga limitirati, ali ima Hajduk i drugih igrača koji su opasni. Tu mislim prvenstveno na Pukštasa i Sigura, vidjelo se koliko znače Hajduku."

Šego: Idemo po pozitivan rezultat

Posebna prijetnja Hajduku iz varaždinskih redova bit će Michele Šego, 23-godišnji Splićanin koji se skrasio u Varaždinu.

"Čeka nas pun stadion i neće biti jednostavno, ali idemo uživati. Pritisak je na Hajduku. Što se mene tiče, ja sam napadač i to svi znaju, ali u dogovoru s trenerom igrao sam uglavnom na krilu jer Brodić je stvarno trpao i nisam se mogao buniti. Mučio sam se s ozljedama posljednjih godinu dana, ali sad je to napokon iza mene i idemo po pozitivan rezultat u Split."

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider