Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"cijenite ono što sam napravio"

Gavranović se emotivnim pismom obratio navijačima Rijeke!

Nakon što je propao transfer Marija Gavranovića u Dinamo, javnosti se obratio sam napadač Rijeke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minulog četvrtka bili smo na pragu velike senzacije HNL-u. Mario Gavranović nalazio se u prostorijama Dinama i praktički je sve bili spremno da dres Rijeke zamijeni maksimirskim, a onda se "5 do 12" dogodio veliki obrat.

Rijeka je posudila Domagoja Pavičića od Dinama, a nakon toga je tvrdila da Gavranović uopće nije bio tema rasprave, iako je bio u prostorijama Dinama. Puno se toga pisalo o napadaču Rijeke, koji je odlučio obratiti se navijačima kluba s Rujevice.

"Na tuđa mišljenja i na sve napisane tekstove i komentare ne mogu utjecati i ne želim se time zamarati. Navijačima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj priči želim reći sljedeće.

Nemojte me ocjenjivati po tekstovima u novinama ili portalima, cijenite me po svemu što sam do sada napravio u dresu Rijeke, cijenite me po golovima, po asistencijama, po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu sa Rijekinim grbom i što je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa mojim suigračima i stručnim stožerom osvojio, ostvarivši u dresu Rijeke ono što nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune.

Ne znam gdje ću igrati nakon Rijeke, a sigurno ću još igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometaša jer takav je naš poziv, ali znam jedno, da cu, pljeskali mi ili mi zviždali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao što sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepši u dosadašnjoj karijeri.

Ja sam igrač Rijeke i ponosan sam na sve što smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim europskim utakmicama i nastavku prvenstva".

 

Na tudja misljenja i na sve napisane tekstove i komentare nemogu utjecati i ne zelim se time zamarati. Navijacima Rijeke jer su oni najbitniji u ovoj prici zelim reci sljedece. Nemojte me ocijenjivati po tekstovima u novinama ili portalima , cijenite me po svemu sta sam do sada napravio u dresu Rijeke , cijenite me po golovima , po asistencijama ,po dobivenim duelima i prolivenom znoju u dresu sa Rijekinim grbom i sto je najbitnije cijenite me po trofejima koje sam zajedno sa mojim suigracima i strucnim stozerom osvojio, ostvarivsi u dresu Rijeke ono sto nitko nikada prije nas nije osvajanjem toliko sanjanog prvenstva i kasnije duple krune. Neznam gdje cu igrati nakon Rijeke a sigurno cu jos igrati za druge klubove kao i 99% profesionalnih nogometasa jer takav je nas poziv ali znam jedno ,da cu, pljeskali mi ili mi zvizdali do zadnje minute u Rijekinom dresu davati sve od sebe kao sto sam to radio i do sada i da mi je period karijere u Rijeci sigurno najljepsi u dosadasnjoj karijeri. Ja sam igrač rijeke i ponosan sam na sve sto smo ostvarili prošle sezone i početkom ove i radujem se lijepim evropskim utakmicama i nastavku prvenstva. MG17 #ff

A post shared by Mario Gavranovic (@gavra7) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider