Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzeo broj četiri

Osijek predstavio treće pojačanje ove godine: Bjelica se ujedinio sa svojim bivšim igračem

Leovac je s Osijekom potpisao ugovor do 2023. godine s opcijom za još jednu sezonu.

Mislav Oršić i Marin Leovac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nenad Bjelica predstavio je treće pojačanje u kratkom roku, poslije Petkovića i Caktaša, Marin Leovac novi je igrač Osijeka.

Iskusni 33-godišnji lijevi branič potpisao je s Bijelo-plavima ugovor do lipnja 2023. godine s opcijom produženja za još godinu dana. Riječ je o bivšem reprezentativcu Hrvatske, igraču s ogromnim iskustvom u europskim natjecanjima, ali koji je naučio osvajati trofeje budući da je do istih dolazio u svakom klubu u kojem je igrao (Austrija Beč, Rijeka, PAOK, Dinamo).

gol expired Osijek predstavio Caktaša: "Cijelu sam karijeru pod pritiskom, idemo po naslov prvaka i Kup" divider

Od velikog značaja svakako je i činjenica da ga je Nenad Bjelica već trenirao kroz karijeru pa s te strane neće trebati puno vremena za prilagodbu na njegove zahtjeve u igri i način rada, objavio je Osijek.

U aktualnoj sezoni Leovac je upisao sedam nastupa, uz jedan pogodak i jednu asistenciju, za prvu momčad Dinama, a ukupno ima 381 seniorski nastup, uz 15 pogodaka i čak 34 asistencije. U HT Prvoj ligi odigrao je točno sto utakmica, uz šest pogotka i deset asistencija, dok u europskim natjecanjima ima čak 72 utakmice, uz tri pogotka i pet asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider