Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pojavila se snimka

Mandžukiću prijeti suspenzija zbog udaranja kapetana Milana: Suci će se ispričati za pogreške?

Mario Mandžukić mogao bi se naći u problemima nakon incidenta s kraja utakmice protiv Milana.

Mario Mandžukić udara Romagnolija (Screenshot)

Mario Mandžukić mogao bi zaraditi retroaktivnu suspenziju, nakon što se je ustanovljeno da je udario kapetana Milana Alessia Romagnolija u samoj završnici derbi utakmice Juventusa i Milana. Incident iz 87. minute nije vidio ni sudac na terenu, ali ni sudac u VAR kućici, no kamera je incident ipak zabilježila.

U trenutku kada je Mandžukić to napravio bivši hrvatski reprezentativac imao je već žuti karton i to bi mu sigurno bio drugi žuti da je sudac to vidio, možda čak i crveni. Postoji velika mogućnost da će Disciplinska komisija Serie A naknadno odrezati suspenziju našem igraču, a to ćemo saznati ovih dana, kada je zakazan sastanak predstavnika Sudačke organizacije Serie A s predstavnikom Milana.

Nagađa se da će se Sudačka organizacija ispričati milanskom klubu zbog propusta koji su nastali tijekom utakmice u Torinu. Osim što su propustili sankcionirati potez Mandžukića, Milanu nije dosuđen kazneni udarac, nakon što je Alex Sandro igrao u svom šesnaestercu, iako je sudac Michael Fabbri sam pregledavao snimku.

Srećom po Juventus, naslov prvaka Italije praktički je osiguran i čak u slučaju suspenzije, Allegri i suigrači će se snaći bez Mandžukića na utakmicu, dvije...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider