Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je ''uzbuđen''

Jedan od najboljih mladih igrača svijeta ''rekao da'' transferu u Barcu, ali onda se dogodio preokret

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford navodno je bio pred realizacijom prelaska u Barcelonu prije nego što se dogodio preokret, prenose španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjeruje se da je Barcelona stupila u kontakt s engleskim reprezentativcem Marcusom Rashfordom ubrzo nakon sezone 2017./18., tvrdi Mundo Deportivo.

Navodi se kako je Rashford u početku bio ''uzbuđen'' činjenicom da napravi iskorak u karijeri. U razgovore su bila uključena i njegova braća, Dane i Dwaine, ali mladi nogometaš počeo je sumnjati je li to ispravna stvar, pitajući se može li se prilagoditi različitoj kulturi i jeziku.

Rashford, koji je imao još samo dvije godine ugovora, umjesto toga odlučio je potpisati novi, 200 tisuća funti tjedno vrijedan ugovor s ManUtd-om, dok se Barcelona okrenula francuskom reprezentativcu Antoineu Greizmannu.

Rashford trenutno ima obećavajuću budućnost na Old Traffordu i nakon što je potpisao novi ugovor do ljeta 2023. Godine, očito je zadovoljan što će ostati u klubu.

''Ovaj klub me oblikovao i kao igrača i kao osobu'', rekao je nedavno Rashford.

''Manchester United je sve u mom životu otkako sam stigao ovdje sa sedam godina. Dat ću sve što mogu kako bih pomogao da se klub vrati tamo gdje mu je mjesto i da navijačima pružimo uspjeh koji zaslužuju'', zaključio je.

gol expired Pojavila se snimka sramotnog incidenta: Evo kako je Grezda udario igrača Rijeke divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider