Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skupio već 170 nastupa

Najbolja vijest za ManUtd ovog ljeta: ''Ovaj klub je sve u mom životu''

Marcus Rashford, produkt omladinske škole Manchester Uniteda, stavio je potpis na novi ugovor koji ga veže s klubom do 2023. godine.

Marcus Rashford (Foto: AFP) (Foto: Afp)

21-godišnji Rashford pojavio se u prvoj momčadi Uniteda u siječnju 2016. godine, dok je u Premierligi debitirao 28. veljače 2016. te u toj utakmici postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju.

Do danas je skupio nevjerojatnih 170 nastupa za Crvene vragove, a vijest koja je obradovala sve navijače je da se odlučio na vjernost Unitedu. Rashford je pod Solskjaerom zaradio mnogo istaknutiju ulogu i puno frekventnije igrao centralnog napadača.

Prošle sezone postigao je 13 golova i dodao devet asistencija. Sada je, pak, klub objavio da je stavio potpis na novi ugovor koji će ga zadržati u klubu do 2023. godine. Također, postoji opcija za još jednu godinu.

''Manchester United je sve u mom životu otkad sam došao ovdje sa sedam godina. Ovaj klub me oblikovao, i kao igrača i kao osobu, pa je takva privilegija svaki put kad dobijem priliku nositi njegov dres'', kazao je mladi napadač za službenu klupsku stranicu.

''Želim zahvaliti Oleu i njegovom stožeru za sve što su učinili za mene. Oni su savršena grupa trenera od koje mogu učiti i nastaviti svoj razvoj i želim podići svoju igru na novu razinu'', dodao je Rashford.

''Učinit ću sve kako bih pomogao klubu da se vrati tamo gdje mu je mjesto i ostvari uspjeh koji naši navijači zaslužuju'', zaključio je engleski reprezentativac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider