Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kraljevi trljaju ruke

Manchesterov biser bježi od Mourinha: Postavio ultimatum i želi u Real?

Teško je razumjeti zašto Mourinho ovog mladog igrača drži "na ledu".

Marcus Rashford (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Iako pokazuje veliki potencijal, Marcus Rashford ove sezone nije stalni član udarne postave Manchester Uniteda.

Zbog toga je dospio na radar mnogih klubova koji bi voljeli vidjeti 21-godišnjeg Engleza u svojim redovima. U posljednje vrijeme Rashford se često dovodi u vezu s Real Madridom.

Madridski As, pozivajući se na engleske medije, piše kako je Rashfordov agent iskoristio interes Reala i zaprijetio odlaskom u Kraljevski klub kako bi poboljšao status svog klijenta u momčadi. Iako je Rashford domaći dečko i navijač Manchester Uniteda, polako postaje nestrpljiv i navodno ne bi imao ništa protiv odlaska.

Jose Mourinho ove je sezone u Premierligi dao Rashfordu 487 minuta u devet utakmica. Rashford prosječno igra 54 minute po utakmici, svega je pet puta bio u početnoj postavi i nijednom nije odigrao čitav susret.

Ovakav manjak minuta djeluje doista neshvatljivo, pogotovo kada se uzme u obzir njegov status u reprezentaciji. Kod Garetha Southgatea bio je starter u sve četiri utakmice Lige nacija i zabio je dva gola.

Rashford ima ugovor do lipnja 2020. godine, a Manchester ga planira produžiti i dati mu astronomsku plaću. Naravno, osim novca trebao bi dobiti i više minuta ili bi United mogao ostati bez igrača velikog potencijala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider