Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki talent

On je živi dokaz da se sreća ne može kupiti: ''Dao bih sav svoj novac da opet igram''

Zvijezda Borussije Dortmund Marco Reus nastavlja svoj put prema oporavku i povratku u punu kondiciju nakon ozbiljne ozljede koljena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

28-godišnji njemački reprezentativac spada među najveće pehiste današnjeg nogometa. Zbog ozljeda je propustio i zadnja dva velika natjecanja s Njemačkom, a njegov povratak na teren očekuje se tek početkom 2018. godine zbog ozljede križnih ligamenata koju je zaradio prošle sezone u finalu Kupa.

Sve to natjeralo ga je da otkrije svoju emocionalnu stranu. Pokušavajući se još jednom vratiti nakon ozljede kako bi bio igrač kakvim ga poznajemo, Reus je istaknuo kako bi mijenjao sav svoj novac za zdravlje i priliku da redovito igra nogomet.

''Suze su ponovno došle dva ili tri dana kasnije kada sam opet kroz to prolazio u mislima. Biti sam i raditi na tome da se vratiš natrag najzahtjevniji je dio. To je brutalni mentalni test jer uvijek morate raditi sami'', rekao je Reus za magazin GQ te nadodao:

''Kao vrhunski igrači zaradimo mnogo novca, ali ponekad plaćamo veliku cijenu našim zdravljem. Dao bih sav svoj novac da ponovno budem zdrav, da mogu raditi to što volim - igrati nogomet.''

Reus je stigao u Dortmund 2012. godine iz Borussije Mönchengladbach i priznaje kako bi volio nakon isteka ugovora 2019. nastaviti karijeru negdje drugdje.

''Postoji četiri ili pet klubova koji me zanimaju. To bi bio moj posljednji veliki ugovor i prilika da pokušam nešto drugačije. Pritom moram biti iskren i pošten te reći kako ne znam gdje ću završiti. Trenutno sam vrlo sretan u Dortmundu i ne razmišljam o tome što će se dogoditi 2019.'', zaključio je Reus.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider