Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokušao se izvući

Realovu zvijezdu pitali hoće li ikad zaigrati za Barcu, dao je odgovor koji će glasno odjeknuti

Marco Asensio ima ugovor s Real Madridom do ljeta 2023. i klub može napustiti kao slobodan igrač.

Marco Asensio u zagrljaju suigrača (Foto: Afp)

Pobjedom protiv Atletica u gradskom derbiju, nogometaši Real Madrida nastavili su sjajan rezultatski niz u španjolskoj La Ligi. Vodeća su momčad lige s maksimalnim učinkom, ali nisu svi igrači zadovoljni.

Jedan od njih je Marco Asensio, španjolski nogometaš kojem sljedećeg ljeta istječe ugovor, a nema naznake da će potpisati novi ugovor.

Minutažu dobiva na kapaljku, ove je sezone upisao tek 11 minuta u španjolskom prvenstvu, zbog čega polako gubi strpljenje. To je zorno prikazao na utakmici 5. kola protiv Mallorce, kad je podivljao na klupi.

Urlao je, bacao stvari i napravio veliki skandal jer ga Carlo Ancelotti nije uveo u igru. Zbog toga se sve više priča o njegovom transferu sljedećeg ljeta, i to u redove najljućeg rivala - Barcelonu.

Lionel Messi Procurili povjerljivi dokumenti: Messi plakao na odlasku, a od Barce je tražio nemoguće divider

U razgovoru za El Partidazo de la Cope otkrio je kako će, vrlo vjerojatno, na kraju sezone napustiti Santiago Bernabeu, ali je dodao kako ne zna ništa o interesu katalonskog diva:

"Iskreno, ne znam želi li me Barca", rekao je Asensio, ali španjolski novinar je bio uporan. Upitao je Asensia znači li to da nikad neće zaigrati za velikog rivala:

"Nisam o tome razmišljao. Puno je glasina, spekulacija, ali to je normalno. Za sedam mjeseci mogu potpisati za bilo koji klub", kazao je.

"Trenutno, ne mogu odgovoriti na to pitanje. Ne znam", odgovorio je Realov nogometaš na tvrdnju da nikad neće zaigrati za Barcu.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider