Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio blizu Engleske, ali...

Ipak preokret: Najtrofejniji igrač u povijesti Real Madrida potpisao za novi klub Šime Vrsaljka

Marcelo je otišao u mirovinu, ali se brzo iz nje vratio, potpisavši za Olympiakos.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski nogometaš Marcelo potpisao je ugovor s grčkim Olympiakosom nakon što je napustio Real Madrid u tijeku sezone, objavio je grčki prvak u petak.

Klub nije otkrio pojedinosti ugovora, ali grčki mediji javljaju da je 34-godišnji bivši brazilski reprezentativac potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu godinu. Također je registriran za nastup u kampanji za Europsku ligu.

Marcelo, koji je upisao 546 nastupa za Real Madrid od 2007. kada se pridružio Kraljevskom klubu, otišao je u tijeku sezone kao igrač s najviše osvojenih trofeja u 120-godišnjoj povijesti kluba - čak 25 - među kojima je i pet naslova Lige prvaka.

Brazilac je odustao od mirovine i želio je nastaviti igrati u Europi umjesto da se vrati u domovinu.

Prije nekoliko dana kao najizglednija opcija za njegov povratak nogometu figurirao je Leicester, engleski mediji izvještavali su da pregovori traju, ali u konačnici ipak nije došlo do dogovora te se Brazilac odlučio za Olympiakos.

Tamo ga, između ostalih, čeka i bivši hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko kojem je ovo ljeto istekao ugovor s Atletico Madridom te je potpisao za slavni grčki klub.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider