Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čini se da je ozbiljno

Novi problemi za Dalića i Hrvatsku: Ozlijedio se i "maratonac" Marcelo Brozović

Marcelo Brozović ozlijedio se u utakmici Intera i zadao nove probleme izborniku Zlatku Daliću.

Marcelo Brozović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon ozljeda Marka Pjace i Ante Rebića nove su nevolje snašle izbornika Hrvatske Zlatka Dalića ususret početku kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020. godine. Novi na listi ozlijeđenih je Marcelo Brozović.

Jedan od najrastrčanijih veznjaka svijeta ozlijedio se u završnici prvog poluvremena utakmice Intera i SPAL-a. U jednom je trenutku sjeo na travnjak i primio se za bedreni mišić desne noge. Po izrazu lica hrvatskog reprezentativca čini se da je riječ o ozbiljnijoj ozljedi.

"Pretrage će biti napravljene u idućih nekoliko dana i onda će biti jasnije o kakvoj se ozljedi radi", stoji na talijanskim medijima.

Hrvatska 21. i 24. ožujka igra prve dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo dogodine, a prvi suparnici bit će Azerbajdžan i Mađarska.

Četvrtoplasirani Inter pobijedio je slabašni SPAL sa 2:0 golovima Mattea Politana (67) i Roberta Gagliardinija (77). Ivan Perišić ostao je na klupi za pričuve.

Atalanta je u gostima dobila Sampdoriju sa 2:1, a hrvatski veznjak Mario Pašalić sudjelovao je u akciji kod pobjedničkog pogotka, kojeg je u 77. minuti zabio Robin Gosens.

Pašalić je ušao u 73. minuti za Atalantu, a u 77. se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom obranio golman domaćina. No, u nastavku akcije Robin Gosens zabija za pobjedu gostiju.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider