Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
podržali ga i navijači

Neviđena scena u Engleskoj: "Luđak" naredio svojoj momčadi da pusti gol!

Marcelo Bielsa, iako poznat kao "luđak", pokazao je da prije svega voli poštenje u sportu.

Marcelo Bielsa (Screenshot)

Nesvakidašnjoj situaciji svjedočili su nogometni fanovi koji su u nedjelju posjetili Elland Road, gdje su utakmicu 45. kola Championshipa igrali Leeds i Aston Villa.

Leeds je poveo u 72. minuti kada je pogodak postigao Mateusz Klich, ali u situaciji kada je trebao izbaciti loptu izvan travnjaka, jer je jedan od gostujućih igrača ležao na tlu ozlijeđen.

Nakon što je zabio igrači Aston Ville su poludili na potez Klicha, zbog čega je Anwar El Ghazi dobio crveni karton i ostavio svoju momčad na cjedilu. Nakon što se situacija smirila uslijedila je predivna gesta trenera domaćina Marcela Bielse, koji je svojim igračima naredio da puste gol gostima.

Potez "luđaka", kako mu glasi nadimak, oduševio je sve, pa čak i navijače Leedsa, iako je njegova momčad ovim rezultatom izgubila šanse da se direktno plasira u Premierligu.

"Svi su mogli vidjeti što se dogodilo. Imali smo sve elemente koje smo trebali. Dogodilo se što se dogodilo. To je sve što mogu reći o situaciji koja je jasna", objasnio je Bielsa nakon utakmice.

BIELSA NAREDIO IGRAČIMA LEEDSA DA PUSTE GOL ASTON VILLI

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider