Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neuništivi hrvatski kapetan

Kako je Modrić pokvario planove čudu od djeteta: Luka oduševio i izmiješao Zidaneove karte

Jedno je sigurno, u Realu ne fali sjajnih veznjaka. Samo najbolji mogu naći mjesto pod suncem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi dio sezone Luka Modrić odradio je, reklo bi se, u skladu sa svojim godinama. Hrvatski kapetan uskoro će napuniti 34, bilo je i problema s ozljedama, pa se činilo da polako stiže vrijeme da prepusti mjesto mladim lavovima.

Jedan takav stasao je na posudbi u Real Sociedadu. Martin Odegaard, svojevremeno etiketiran kao wunderkind kojeg je Real kupio još kao tinejdžera, počeo je ostvarivati svoj veliki potencijal - 21-godišnji Norvežanin prometnuo se u ponajboljeg veznjaka Primere.

Činilo se da je kucnuo čas da se Odegaard, nakon što je obišao nekoliko destinacija u potrazi za minutažom i iskustvom, vrati u Real i konačno postane velika zvijezda. Ipak, dogodio se obrat - Modrić je pokazao da u njemu itekako još ima goriva.

gol expired Tko je bolji - Ramos ili Pique? Argentinska legenda nema dileme. Evo kako je velikan popljuvao Barcina asa divider

Modrić je odigrao sjajno u nastavku sezone, po ocjenama španjolskih medija bio je među najzaslužnijima za naslov prvaka.

Takve igre ispremiješale su karte u kombinacijama Zinedinea Zidanea. Madridska Marca piše kako će Odegaard ostati još jednu sezonu u Real Sociedadu, gdje se osjeća ugodno kao nositelj igre. U Real se ne želi vraćati kao nečija zamjena, nego kao prvotimac.

Pored ovakvog Modrića čini se da je to doista najbolji scenarij. Pogotovo jer Zidane u bitnim utakmicama ipak u pravilu vjeruje senatorima.

gol expired Nadmašio je Messija i Ronalda: Uživa u zasluženom odmoru uz prigodnu tortu i prekrasno društvo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider