Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bio je tužan

Maradona urlao i plakao zbog Hrvata: Rebić i Modrić zabijali, a ovako je on to sve proživio

Scene koje su obišle svijet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Diego Maradona je danas preminuo od srčanog udara u 61. godini, a upravo je slavni nogometaš zaslužan za jedan dio hrvatske povijesti i najvećeg uspjeha našeg sporta.

Diego Maradona (Foto: AFP) Preminuo Diego Maradona. U 61. godini napustio nas je jedan od najvećih nogometaša u povijesti divider

Maradona je u prosincu 2017. izvukao Hrvatsku u skupinu s Argentinom, Nigerijom i Islandom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a svi znamo kako su Argentinci prošli protiv sjajnih Dalićevih igrača.

Legendarni nogometaš pratio je s tribina susret Hrvatske i Argentine. Uoči utakmice Maradona se nadao pobjedi Messija i društva protiv Modrića, Rakitića, Mandžukića i ekipe. 

gol expired Maradona je imao hrvatske korijene? Evo što je o tome rekao kad smo ga pitali divider

Hrvatska je protiv Argentine odigrala najbolju utakmicu u svojoj povijesti na svjetskim prvenstvima i zasluženo pobijedila slavnu reprezentaciju s 3:0. Redom su zabijali Rebić, Modrić i Rakitić, a Maradonine reakcije obišle su svijet.

Maradona je prije utakmice pokazivao Messijev dres s brojem deset i podizao atmosferu među argentinskim navijačima, ali ubrzo je sjeo i počeo se nervirati. Bivši igrač Barcelone i Napolija je u jednom trenutku i zaplakao zbog očajnih Argentinaca na terenu, bio je vidno uzrujan pa su ga prijatelji smirivali.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider