Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Apsolutno nevjerojatno''

ManUtd kao u dobra stara vremena: Stigle legende, svlačionica eruptirala, a Solskjaer će uživati

Senzacionalni preokret Manchester Uniteda probudio je neke stare uspomene, ali i povezao legende kluba koje su se spustile u svlačionicu na zajedničko slavlje.

Eric Cantona, Sir Alex Ferguson i Ole Gunnar Solskjaer (Screenshot Twitter)

Ole Gunnar Solskjaer ostvario je najznačajniji trenutak od kada je preuzeo klupu ManUtd-a. Njegova je momčad nakon poraza od 2:0 na Old Traffordu šokirala PSG na Parku prinčeva i prošla u četvrtfinale Lige prvaka.

''Posebno je kad ste trener ili menadžer koji tako nešto napravi sa svojim stožerom i igračima. Svlačionica je bila apsolutno nevjerojatna, samo vidjeti cijeli klub zajedno s vlasnicima, bivšim menadžerima, bivšim igračima i legendama. Sjajna atmosfera'', opisao je Solskjaer najradosniji trenutak otkad je postao menadžer Uniteda.

Sir Alex Ferguson, Eric Cantona i suvlasnik Avram Glazer bili su među onima koji su se uputili u svlačionicu kako bi proslavili zajedno s igračima Uniteda, od kojih se nakon utakmice moglo čuti skandiranje Solskjaerova imena.

''Radim ovaj posao najbolje što mogu svaki dan i vidjet ćemo gdje će nas odvesti'', poručio je menadžer ManUtd-a.

''Bilo je fantastično s igračima i stručnim stožerom koji rade sa mnom i uživat ću u ovom poslu dokle god ga imam. Ako je to još dva ili tri mjeseca, koliko god dugo da jest, uživat ću u tome i nasmiješiti se'', izjavio je presretni Norvežanin.

Na pitanje kako je Ferguson reagirao, Solskjaer je rekao: ''Tako mi radimo u Manchester Unitedu'', dok je istovremeno hvalio svoje igrače.

"Naravno da sada drugačije gledamo na naše šanse u Ligi prvaka, možemo otići do kraja. No, prvo treba pričekati ždrijeb, idemo utakmicu po utakmicu", kazao je Solskjaer.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider