Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LEGENDA!

Manuel Neuer krenuo u avanturu života: Biciklom do "svoje" Hrvatske

Manuel Neuer već treću godinu u nizu dolazi u Hrvatsku.

Galerija Manuel Neuer Manuel Neuer

Zvijezde Bayerna uskoro se okupljaju na pripremama za novu sezonu, mnogi broje zadnje dane odmora na plažama i jahtama, a jedan od onih koji se brine o svojoj formi i na odmoru je Manuel Neuer.

Slavni njemački vratar započeo je pripreme prije priprema. Krenuo je u avanturu života i biciklom će prevaliti put od Njemačke do Hrvatske.

Neuer nikada nije skrivao ljubav prema Hrvatskoj, koja mu je postala drugi dom, već treću sezonu u nizu posjećuje Hrvatsku. Prije mjesec dana boravio je u Dubrovniku, a sada se vraća, samo na drugačijem prijevoznom sredstvu od aviona.

Stanišić, Sučić, Modrić i Kramarić nakon pobjede na Saint Denisu Liverpool priprema hrvatski transfer godine? "Klopp je blesav ako ne kupi novog Modrića" divider

''Moja predsezona prije predsezone. Odlični momci i vožnja biciklom do Hrvatske. Idemooo!'' napisao je Neuer na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 12 milijuna ljudi.

Neuer će u Hrvatskoj boraviti nekoliko dana, a najviše obožava Dalmaciju, koju je posjetio nekoliko puta. Biciklirao je od Dubrovnika pa do Omiša.

Na putu je znao zapjevati hitove Marka Perkovića Thompsona, a častio je i lokalno stanovništvo u kafiću.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider