Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva ikona!

Kolege mu se hvale luksuzom, a nogometaš Villarreala ljetuje na javnoj plaži i jede varivo

Manu Trigueros iz Villarreala ne pati na luksuz i egzotiku...

Manuel Trigueros (Foto: Afp)

Velika većina nogometnih zvijezda ljetuje na egzotičnim destinacijama ili luksuznim jahtama, ali veznjaka Villarreala Manua Triguerosa ne zanimaju takve zabave. On je pak odabrao nešto skromniju varijantu i oduševio "običnog čovjeka.“

Nogometni fanovi diljem svijeta klanjaju se Triguerosu jer je s godišnjeg odmora objavio samo dvije fotografije, na prvoj se sunča s kćerkicom na javnoj plaži u okolici Villarreala, na kojoj se provodio s lokalnim stanovništvom i turistima, a na drugoj jede varivo uz bocu vina.

Varivo na paklenim vrućinama

"Ne volim se hvaliti na svojim društvenim mrežama. Uživao sam u ovom ljetu kao nitko drugi", rekao je Trigueros za lokalne medije po dolasku na pripreme Žute podmornice za novu sezonu.

Iako je oduševio mnoge, suigrači nisu imali milosti i počeli su ga sprdati čim se pojavio na pripremama. Osobito ih je oduševila fotografija njegovog skromnog ručka.

"Fotografija na kojoj jedem varivo u Talaveri usred toplinskog vala izazvala je veliku pozornost, ali moja mama ga napravi tako dobro", nasmijao se 30-godišnjak.
Trigueros je ikona ovog kluba jer njegov dres nosi već tucet godina, u tom razdoblju odigrao je 423 utakmice zabio 34 i još 38 ih namjestio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider