Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvijenac u ALP-u

Mandžo proradio u pravom trenutku: "Super Mario" zabio važan gol i smirio veliku frku

Mandžukić je doveo katarski klub u vodstvo već u 5. minuti utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić postigao je prvijenac u azijskoj Ligi prvaka.  Mandžukićev Al Duhail pobijedio je Persepolis 2:0 na domaćem terenu, a hrvatski napadač postigao je prvi gol.

Al Duhail se u prvom kolu najelitnijeg azijskog natjecanja sastao s najvećim iranskim klubom i jednim od najvećih azijskih klubova, koji je do ljeta prošle godine vodio hrvatski trener Branko Ivanković.

gol expired Chelsea ostvario najveću dobit u posljednja dva prijelazna roka, jako dobra pozicija Dinama divider

Mandžukić je doveo katarski klub u vodstvo već u 5. minuti utakmice. Postigao je gol u svojem klasičnom stilu; zatresao je mrežu suparnika udarcem glavom nakon centaršuta s lijeve strane.

Osam minuta poslije na 2:0 je povisio Belgijac brazilskog podrijetla Edmilson Junior. Pred kraj prvog poluvremena došlo je do sukoba igrača obiju momčad nakon jednog oštrog starta. Mandžukić je pokazao da ima zavidno iskustvo u takvim situacijama, uspješno je odradio ulogu mirotvorca.

gol expired Hajduk predstavio novo pojačanje u obrani: ''Svjestan sam veličine kluba'' divider

Bivši hrvatski reprezentativac prešao je iz Juventusa u katarski Al Duhaili krajem prošle godine.

Nakon ispodprosječnog starta u domaćim natjecanjima katarskog kluba, Mandžukić je proradio u najvažnijem natjecanju. U šest odigranih utakmica za novi klub postigao je ukupno dva gola. Mandžukić je počeo otplaćivati ogromnu plaću koju je dobio u bogatom katarskom klubu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider