Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ponovno ćemo se zajedno smijati"

Reprezentacija kao velika obitelj: Pjaci stiže podrška sa svih strana, nazvao ga je i Dalić

Marko Pjaca pretrpio je drugu tešku ozljedu koljena u svojoj karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je jutros objavljeno da je Marko Pjaca pretrpio novu tešku ozljedu koljena poruke podrške pristižu od njegovih reprezentativnih kolega i samog izbornika Zlatka Dalića.

Podsjetimo, Pjaca je na subotnjem treningu Fiorentine zadobio ozljedu ligamenata lijevog koljena, te će uskoro biti podvrgnut operaciji.

Javili se Mandžo, Vida, Dalić...

"Ti najbolje znaš koliko je strpljenja i rada potrebno za povratak nakon teže ozljede; isto tako već znaš da imaš to u sebi. Sretno s operacijom i oporavkom, uz tebe sam", napisao je Mario Mandžukić.

"Ozljede su najteži dio našeg posla i zato mi je izuzetno žao zbog ozljede koljena Marka Pjace. Ali, najjači smo kad je najteže. Marko, svi smo uz tebe, radujem se da ponovno ovako uz osmijeh idemo jedan na drugoga na treningu Hrvatske. Sretno!", napisao je na svom profilu Domagoj Vida.

Izbornik Zlatko Dalić odmah se čuo s Pjacom:

"Izuzetno mi je žao zbog ove vijesti, to je zaista peh i nesreća prvenstveno za njega, a onda i za reprezentaciju. Ohrabrio sam ga, poželio mu uspješnu operaciju i onda maksimalan oporavak, uz duboku vjeru da ćemo ga ponovno gledati u dresu hrvatske reprezentacije. Marko ima karakter, snagu i strpljenje, a mi ćemo biti uz njega tijekom cijelog oporavka."

Druga teška ozljeda u karijeri, Petković dobiva "službeni" poziv?

Za hrvatskog nogometaša ovo je druga teška ozljeda koljena u karijeri, nakon što su mu u ožujku 2017. godine, u utakmici protiv Estonije, popucali prednji križni ligamenti desnog koljena. Zbog ove ozljede Pjaca neće biti na raspolaganju niti izborniku Zlatku Daliću na početku kvalifikacija za Euro 2020. godine, protiv Azerbajdžana u Zagrebu 21. ožujka i Mađarske u Budimpešti tri dana kasnije.

Pretpoziv za reprezentaciju dobio je Bruno Petković, a s obzirom i na probleme Ante Rebića, vrlo je vjerojatno da će izbornik posegnuti za napadačem Dinama za prvo okupljanje reprezentacije u kvalifikacijskom ciklusu za Euro 2020.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider