Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još ima baruta u njemu

Mandžukić šokirao vlasnike kluba: Ništa od dolaska prijatelju iz reprezentacije

Mario Mandžukić ipak ne ide u Rusiju, javljaju tamošnji mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić od nedjelje je slobodan igrač. Raskinuo je ugovor s katarskim Al-Duhailom i traži novi klub usprkos 34 godine na leđima. Trebao bi se vratiti u Europu, no prva ponuda zasad je propala.

Ruski mediji javljaju kako neće biti ništa od njegova angažmana u moskovskom Lokomotivu, koji je bio zainteresiran za dovođenje hrvatskog veterana. Sport24 piše kako su vlasnici kluba Vedrana Ćorluke bili šokirani kada su čuli Mandžine zahtjeve.

gol expired Kapetan Tottenhama napao suigrača, igrači ih razdvajali, Mourinho iskreno oduševljen: "To je prekrasno" divider

Prema tom izvoru, Mario i njegov agent tražili su ugovor na dvije godine za ukupnu plaću od čak osam milijuna eura. Za ruski nogomet, gdje klubovi više nemaju financijsku moć kao nekada, to su debelo previsoke cifre.

Ono što je sigurno, a najavio je to i Mandžin menadžer Ivan Cvjetković, Mario nastavlja s karijerom. Spominjao se odlazak u Tursku pa nedavno u simpatični Benevento, ali sumnjamo da će netko moći platiti traženih četiri milijuna eura po sezoni. No vjerujemo kako će Mandžo pronaći zajednički jezik s nekim klubom te kako ćemo još uživati u njegovim igrama.

Tko će biti novi trener Dinama?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider