Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SPARING U ZAGREBU

Mandžukić prihvatio Hrgovićev potez i ušao s njim u ring: ''Konačno dostojan partner''

Zanimljiv sparing dva velika sportaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić nedavno je objavio fotografiju iz teretane i napisao da traži protivnika za boksački sparig, a nije dugo čekao na Hrgovićev komentar.

''Kralju, čekam te. Nadam se da ćeš moći pružiti neki otpor'', napisao je Filip Hrgović, a Mandžukiću je jedino preostalo da dogovori mjesto i vrijeme sparinga s najboljim hrvatskim boksačem.

gol expired Mandžukić traži partnera za sparing: Hrgović oduševio komentarom, javio se i Ribery divider

Mandžukić i Hrgović danas su odradili sparing u Zagrebu, a bivši igrač Juventusa i Bayerna objavio je dvije fotografije iz ringa, a dodao je i zanimljiv opis.

''Konačno si je Filip Hrgović našao dostojnog sparing partnera. Zadovoljstvo mi je bilo upoznati jednog od najboljih teškaša svijeta i vidjeti kako izgleda njegov trening. Hrga, sretno u nastavku karijere. Uz tako napran rad uspjeh ne može izostati", napisao je bivši hrvatski reprezentativac.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Konačno si je @filip_hrgovic našao dostojnog sparing partnera 😉😅 Zadovoljstvo mi je bilo upoznati jednog od najboljih teškaša na svijetu i vidjeti kako izgleda njegov trening 🥊 Hrga, sretno u nastavku karijere - uz tako naporan rad uspjeh ne može izostati 💪🏼🏋🏻🤛🏼 #ElAnimal Finally @filip_hrgovic found a worthy sparring partner 😉😅 It was a pleasure to meet one of the best heavyweight boxers in the world, and watch his training session 🥊 Hrga, I wish you the best in your future matches - seeing how hard you work, success is guaranteed 💪🏼🏋🏻🤛🏼 #ElAnimal #stepbystep #neverstop #mm17🌪

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider