Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjećate se njega?

Mandžukić posvetio emotivnu objavu HNL trenerskoj legendi: "On je vjerovao u mene, hvala mu"

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić i Mile Petković su zajedno surađivali u Zagrebu.

Mile Petković i Mario Mandžukić (Foto: Mario Mandžukić/Instagram)

Pred finale prijateljskog turnira Egipat - Hrvatska, koje se igra večeras od 21 sat uz izravan prijenos na Novoj TV i portalu gol.hr, Mario Mandžukić se susreo s trenerom kojem mu je posvetio emotivnu objavu.

Legendarni hrvatski nogometaš, a danas pomoćni trener u stožeru Zlatka Dalića, je nakon Marsonije preselio u redove Zagreba, bivšeg HNL prvoligaša u kojem ga je dočekao iskusni trener Mile Petković.

Zajedno su surađivali šest mjeseci, Petković je na polusezoni odlučio napustiti Kranječvićevu zbog lošijih rezultata, no Mandži je ostao u jako dobrom sjećanju:

"Mile Petković je rano vjerovao u mene i na tome ću mu uvijek biti zahvalan. Lijepo je bilo susresti se s našom trenerskom ikonom u Kairu, objavio je Mandžukić na službenom Instagram profilu i podijelio zajedničku fotografiju s legendarnim HNL trenerom.

Mandžin nogometni uzlet je krenuo upravo iz Kranjčevićeve, nakon dvije godine preselio je u Dinamo, a onda se otisnuo u Europu. Wolfsburg, Bayern, Atletico, Juventus i naposljetku Milan su europski velikani za koje je igrao proslavljeni Vatreni...

Geremi u dresu Real Madrida Legendarni igrač Reala napravio DNK test, a onda doživio šok: Nakon 16 godina saznao da djeca nisu njegova divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider