Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljive opservacije

Mandžo poslao poruku Juveu i posebno izdvojio jednog suigrača

Hrvatski reprezentativac prokomentirao je svoju prvu sezonu u dresu Stare dame.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svoju prvu sezonu u Juventusu završava Mario Mandžukić. Osvojio je Serie A, a smiješi mu se i Kup gdje ih čeka finale protiv katastrofalnog Milana.

"Početak u Torinu nije bio jednostavan. Prvi sam put imao fizičkih problema i povezujem to s talijanskim nogometom. Dobio sam deset novih suigrača na terenu i trebalo mi je vremena da se priviknem i snađem u momčadi. Preokret se dogodio nakon utakmice sa Sassuolom: u svlačionici smo gledali jedni druge u oči i izraze lica, tada sam shvatio da ova momčad ima karakter i da će Juventus imati veliko prvenstvo", rekao je Mandžukić za Tuttosport.

O Allegriju i Pogbi sve najbolje

Mandžo je pohvalio trenera.

"Massimiliano Allegri mi je pomogao puno. Želio je da dođem u Juventus, bio je uz mene i kada mi nije išlo dobro. Uvijek me podržavao. Ako je Simeone gladijator, Allegri je čvrst, čovjek od karaktera, a ideje i rezultati koje ima govore dovoljno o njemu", rekao je hrvatski napadač koji je u Juventusov peti uzastopni Scudetto ugradio 10 golova.

O odlasku ne razmišlja.

"Želim ostati u Juventusu. Sretan sam u klubu i sljedeće godine možemo biti još bolji. Važno je zadržati mommčad zajedno jer samo u tom slučaju se možemo boriti za osvajanje Lige prvaka. Što ako dođe Cavani? To su stvari o kojima se brine klub", smatra Mandžukić.

Od suigrača je izdvojio Paula Pogbu.

"U karijeri sam vidio puno sjajnih veznjaka, ali nikoga Paulovog kalibra u tim godinama, takve kvalitete i potencijala. Postat će jedan od najboljih, možda i najbolji na svijetu. Rekao sam mu da mora ostati u Torinu još koju godinu kako bi dovršio svoj razvoj", zaključio je Mandžukić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider