Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Privukao pozornost

United pripremio 100 milijuna eura za tragičara finala Svjetskog prvenstva?

Francuski reprezentativac Kolo Muani ima ugovor s Eintrachtom do 2027.

Kolo Muani (Foto: Afp)

Njemački Bild piše kako će Eintracht iz Frankfurta uskoro dobiti službenu ponudu od Manchester Uniteda za francuskog nogometnog reprezentativca Randala Koloa Muanija.

Ponuda bi navodno mogla biti teška čak 120 milijuna eura, a ranije su čelnici Eintrachta jasno poručili da bi mogli pustiti 24-godišnjeg Koloa Muanija ako zaprime ponudu veću od sto milijuna.

Ranije se govorilo da je i PSG zainteresiran za tog igrača, ali službeno se Parižani o tome nisu očitovali.

Mathieu Flamini (desno) Nekoć zvijezda Arsenala, a danas milijarder: Čak je 30 puta bogatiji od Cristiana Ronalda divider

Kolo Muani ima valjani ugovor s Eintrachtom do lipnja 2027. godine, a u karijeri je ranije još igrao za francuske klubove Nantes i Boulogne. Inače, na nedavnom Svjetskom prvenstvu Kolo Muani bio je jedan od francuskih tragičara u finalnom susretu protiv Argentine.

U toj utakmici nije realizirao dvije odlične šanse, što je moglo okrenuti konačni ishod po kojem je novi svjetski prvak postala Argentina.

Trenutačno je Kolo Muani četvrti strijelac Bundeslige s 11 pogodaka. Gledajući sva natjecanja ove sezone, francuski napadač postigao je 16 pogodaka, a pritom je čak 14 puta asistirao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider