Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika utrka

Bitka giganata: ManUtd vraća najveću Fergusonovu pogrešku?

Kako godine sve više prolaze, odluka Manchester Uniteda da pusti Paula Pogbu kao slobodnog igrača izgleda sve katastrofalnije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi će reći da je odlazak Pogbe najveća Fergusonova pogreška. Mladi francuski igrač danas je najtraženiji veznjak svijeta, a za njegove se usluge interesiraju najveći klubovi poput Reala, Barcelone, Cityja i drugih. Među njima je i ManUtd, koji je veznjaka Juventusa imao u svom dvorištu.

Pogba je nakon prelaska u Juventus postigao ogroman uspjeh, osvojivši titulu prvaka Italije u svim sezonama koje je proveo u Torinu. A sa Starom damom igrao je i finale Lige prvaka.

U međuvremenu, Manchester United se ove sezone nije uspio plasirati ni u kvalifikacije za Ligu prvaka, po drugi put u tri sezone.

U četvrtak je, pak, novinar 'Sunday Timesa' Duncan Castles objavio kako je ManUtd poslao ozbiljnu ponudu za Paula Pogbu. Prema njemu, Juventus je navodno otvoren za prodaju Pogbe, ali još nije jasno gdje bi mogao završiti ovo ljeto.

Trenutno se favoritom za njegovo dovođenje smatra Barcelona, ali problem bi mogao biti u financijskim sredstvima koje španjolski gigant može izdvojiti. Navodno zasad najozbiljnije ponude imaju PSG i ManUtd.

Problem po United mogao bi biti u tome što sljedeće sezone neće igrati Ligu prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider