Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rapsodija u Bangkoku

Naznaka boljih vremena? Manchester United pomeo Liverpool, sve je bilo gotovo do poluvremena

Manchester United i Liverpool odigrali su prijateljsku utakmicu u Bangkoku.

Manchester United - Liverpool (Foto: Afp)

Bangkok, glavni grad Tajlanda, bio je poprište prijateljske utakmice velikih rivala, Manchester Uniteda i Liverpoola.

Rezultat? Potpuno iznenađujući: United je deklasirao Redse sa 4:0, a pitanje pobjednika bilo je riješeno već do poluvremena kada su Crveni vragovi stekli tri gola prednosti.

Jadon Sancho je u 12. minuti doveo United u vodstvo, da bi u razmaku od tri minute, do 30. do 33., u strijelce se upisali i Fred i Anthony Martial.

Konačan rezultat postavio je u 76. minuti mladi urugvajski napadač Facundo Pellistri.

Treba reći da je Manchester ipak igrao u kudikamo ozbiljnijem sastavu nego Liverpool. Novi trener velikana s Old Trafforda, Nizozemac Erik ten Hag, od prve je minute poslao praktički ono najbolje raspoloživo što u ovom trenutku ima, dok se Jürgen Klopp odlučio za svojevrsni eksperiment.

Liverpoolov strateg dao je trima skupinama igrača priliku po otprilike pola sata, pa je tako u 32. minuti napravio 10 izmjena i još toliko u 61., kada je travnjak poslao glavne zvijezde (Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold...).

Na koncu, niti ta udarna postava Redsa nije uspjela ublažiti poraz. Štoviše, u 76. minuti je Pellistri zabio i četvrti gol za Manchester United koji je tako upisao uvjerljivi trijumf nad svojim najvećim rivalom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider