Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JEDAN GOL JE DOVOLJAN

United savladao posrnuli Leicester City i došao do treće pobjede u nizu

Pogodak Jadona Sancha bio je dovoljan za nova tri boda Manchester Uniteda.

Jadon Sancho (Foto: Afp)

Nakon vrlo lošeg starta uz dva poraza i gol razliku 1:6, čini se kako su u Manchester Unitedu uhvatili pravu formu, odnosno da je Eric ten Hag krenuo slagati momčad prema svojim vizijama.

Dokaz toga trebala bi biti treća pobjeda u nizu, od čega druga ostvarena na gostujućem terenu bez primljenog pogotka. Na King Power stadionu pao je Leicester City rezultatom 0:1.

Pogodak vrijedan pobjede postigao je Jadon Sancho u 23. minuti. Bila je to odlična polukontra Crvenih vragova, gdje je Marcus Rashford primio jednu dugu loptu, pravovremeno proigrao Sancha, a on je pretrčao istrčalog vratara Warda i pogodio praznu mrežu.

Domaći su u prvom dijelu najbliže izjednačenju bili nakon slobodnog udarca Jamesa Maddisona, koji je David De Gea fantastično obranio.

Nakon toga je United relativno dobro držao kontrolu nad utakmicom, sve do posljednjih 15-ak minuta, kad se Leicester otvorio te stvorio nekoliko prilika, ali Maddison i Justin, koji su imali najbolje prilike, nisu bili precizni.

United je tako uspješno riješio mini niz od dva gostovanja te s devet bodova na kontu mogu u nedjelju dočekati Arsenal, u najvećem derbiju šestog kola Premier lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider