Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drugo pojačanje

Manchester United iskrcao rekordan iznos za mladog engleskog reprezentativca

Manchester United pristao je platiti 50 milijuna funti za desnog beka Crystal Palacea Aarona Wan-Bissaku.

Aaron Wan-Bissaka (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema vrlo pouzdanom izvjestitelju BBC-a Davidu Ornsteinu, Manchester United konačno je dogovorio transfer desnog beka Crystal Palacea Aarona Wan-Bissake.

Mladi engleski reprezentativac tako će postati drugo pojačanje Uniteda ovo ljeto, nakon što je prije njega doveo još jednog nadarenog igrača u velškom reprezentativcu Danielu Jamesu.

Wan-Bissaka bi se vrlo brzo trebao pojaviti na liječničkom pregledu u Manchesteru. Englez bi trebao zarađivati između 80 i 90 tisuća funti tjedno. Što se tiče duljine ugovora, rečeno je da bi trebao biti ''dugoročni''.

Donny van de Beek s Tadićem i Huntelaarom (Foto: AFP) Pogba pomaže Ajaxovu biseru iz sjene da ostvari transfer života u Real Madrid divider

Druga važna komponenta tog posla je da će ManUtd zadržati 25-postotnu klauzulu za potencijalnu prodaju Wilfrieda Zahe, koj je proveo dvije godine na Old Traffordu, ali nikad nije dobio pravu priliku. Crystale Palace tražio je da United odustane od te klauzule, ali ManUtd nije popustio.

Spomenimo i kako je ovaj transfer Wan-Bissaku učinio najskupljim engleskim bekom u povijesti. Prije njega rekord je držao Kyle Walker, koji se prije dvije godine iz Tottenhama preselio u Manchester City za 47 milijuna funti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider