Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez kovačića

Težak posrtaj Chelseaja: Manchester United razbio londonski klub

Prije zadnjeg kola Premier lige, koje je na rasporedu u nedjelju (28.5.) i sve s početkom u 17.30 sati, jedina je nepoznanica koja će se dva kluba pridružiti Southamptonu.

Chelsea (Foto: Afp)

U zaostaloj utakmici 32. kola Premier lige nogometaši Manchester Uniteda su na svom Old Traffordu svladali londonski Chelsea s uvjerljivih 4:1 i tako kolo prije kraja potvrdili mjesto u Ligi prvaka za sljedeću sezonu.

United je poveo već u 6. minuti golom Casemira. Na kraju prvog dijela, u četvrtoj minuti dodatka, Anthony Martial je pogodio za 2:0. Bruno Fernandes je izborio i realizirao kazneni udarac za 3:0 u 73. minuti, a Marcus Rashford je u 78. minuti iskoristio pogrešku gostujuće obrane za 4:0. U 89. minuti Portugalac Joao Felix je postigao utješni pogodak za goste.

Milan Borjan VIDEO Milan Borjan primio golčinu iz kornera, pogledajte tu nespretnost divider

Bila je to 22. ovosezonska pobjeda "Crvenih vragova" u Premier ligi u kojoj će završiti među četiri najbolje momčadi koje će zasigurno igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, uz Manchester City, Arsenal i Newcastle.

Prije zadnjeg kola Premier lige, koje je na rasporedu u nedjelju (28.5.) i sve s početkom u 17.30 sati, jedina je nepoznanica koja će se dva kluba pridružiti Southamptonu i sljedeće godine zaigrati u nižem rangu natjecanja. Everton je s 33 boda u prednosti pred Leedsom i Leicesterom koji imaju po 31 bod i samo ih pobjeda može spasiti.

Sve tri momčadi igraju odlučujuće utakmice za opstanak pred svojim navijačima: Everton je domaćin Bournemouthu, Leeds će ugostiti Tottenham, a Leicesteru dolazi West Ham.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider