Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŠTO ĆE NAVIJAČI REĆI?

Manchester United odbio je pustiti Harryja Maguirea u Barcelonu

Barcelona je u "deal" za transfer Frankieja de Jonga pokušala ubaciti navijačima omraženog reprezentativnog stopera Uniteda.

Harry Maguire (Foto: Afp)

Već tjednima traju pregovori između Manchester Uniteda i Barcelone oko angažmana najveće želje novog menadžera Crvenih vragova, Erica ten Haga. Radi se o Frankieju de Jongu, defenzivnom veznom igraču Blaugrane, kojeg je upravo Ten Hag u Ajaxu promovirao među seniore.

Kako obje strane konstantno pokušavaju pronaći najbolje uvjete za sebe, tako se pojavljuju različite ponude i prijedlozi, a onaj posljednji, koji je otkrio Sky Sports, zvuči posebno zanimljivo.

Neočekivani prijedlog Barcelone

Naime, Barcelona je u posao pokušala uključiti najskupljeg stopera u povijesti engleskog nogometa i aktualnog kapetana Uniteda, Harryja Maguirea

Čovjek plaćen 80 milijuna funti iza sebe ima najgoru sezonu karijere, u kojoj mu se dogodio veliki broj kikseva, slijedom čega je postao predmet ismijavanja većine navijača engleskih klubova, pa tako i velikog dijela onih koji podržavaju upravo United.

Ovi potonji vjerojatno su poskočili na samu ideju ovog transfera, no radost im je bila kratkog vijeka. Sky Sports javlja kako je United ovu opciju po kratkom postupku odbio te kako za De Jonga namjeravaju odraditi transfer u kojem će cijela odšteta biti u financijskom obliku.

Ten Hag namjerava Maguirea vratiti u formu, a čini se da klub i dalje vjeruje kako veliku cifru koju su za ovog 29-godišnjaka 2019. godine isplatili Leicesteru moraju opravdati njegovim izvedbama na terenu.

Pregovori se nastavljaju, a čini se da će De Jong uskoro sletjeti na Old Trafford. Samo je pitanje kako će izgledati dogovor klubova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider