Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vlašić u prvih 11

Manchester United jedva slavio na teškom gostovanju, visoka pobjeda Arsenala

Nogometaši Manchester Uniteda opasno su visili na gostovanju kod hit kluba Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda privremeno su smanjili svoj zaostatak za gradskim suparnikom Manchester Cityjem na devet bodova na vrhu ljestvice engleskog prvenstva nakon minimalne 1:0 (0:0) pobjede na gostovanju kod Burnleya u susretu 24. kola. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Martial (54). 

Nikola Vlašić odigrao je prvo poluvrijeme za Everton koji je na svom terenu odigrao 1:1 protiv West Bromwich Albiona. Goste je u vodstvo doveo Rodriguez (7), a poravnao je Niasse (70). Everton je sada deveti s 28 bodova, dok ej WBA pretposljednji s 20.

Arsenal je bio vrlo uvjerljiv na domaćem terenu protiv Crystal Palacea. Sve je bilo gotovo već do 22 minute u kojoj su Topnici već vodili 4:0. Briljirao je Nacho Monreal koji je zabio prvo gol i podijelio još dvije asistencije. Ostali strijelci bili su Özil, Koscielny i Lacazette za Arsenal te Luka Milivojević koji je zabio utješni gol za konačnih 4:1.

Ranije u subotu je branitelj naslova Chelsea kao gost nadigrao Brighton and Hove Albion s visokih 4:0 (2:0). Dvostruki strijelac bio je Eden Hazard (3, 77), a po jedan pogodak postigli su Willian (6) i Moses (89). Treći Chelsea je došao do 50 bodova, dok je Brighton 16. sa 23 boda.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider