Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva teškaša pregovaraju

U kombinacijama je i Modrić: Sprema se velika razmjena Reala i Manchester Uniteda?

Dva europska teškaša su u pregovorima oko moguće razmjene igrača.

Paul Pogba i Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester United i Real Madrid u pregovorima su oko moguće razmjene igrača u prijelaznom roku, piše engleski Manchester Evening News.

Prema njihovim informacijama, Real prati tri igrača Uniteda: njihovu staru želju Davida De Geu, Paula Pogbu i Anthonyja Martiala.

Navodno je Real spreman u Manchester poslati Garetha Balea koji je u posljednje vrijeme često ''na ledu''. Osim toga, Manchester se nada i dovesti jednog od centralnih veznjaka – Luku Modrića ili Tonija Kroosa.

Svi spomenuti igrači Reala već su bili na meti Uniteda. Balea su pokušali potpisati još dok je igrao za Southampton, a nakon toga i 2013. kada je u utrci za Velšanina ipak pobijedio Real.

Modrić je bio na meti Alexa Fergusona kada je odlazio iz Tottenhama u Real, ali legendarni Škot tada je izjavio da su pregovori s čelnim čovjekom Spursa Danielom Levyjem ''bolniji od ugradnje umjetnog kuka''.

Kroos je bio na meti Fergusonova nasljednika Davida Moyesa, ali transfer je zaustavio Louis Van Gaal koji je naslijedio Moyesa na klupi.

Ova dva teškaša relativno su često poslovala posljednjih godina: Cristiano Ronaldo je 2009. prešao iz Manchestera u Real, a u suprotnom je smjeru pet godina kasnije otišao Angel Di Maria. Transferi De Gee u Real i Alvara Morate u United bili su na pomolu, ali nisu se ostvarili.

Manchester želi dovesti nove centralne veznjake, ali teško je očekivati da će se Real odreći svog uigranog dvojca iz sredine terena. Odlazak Balea čini se puno izglednijim, a nije nemoguće ni da Pogba i Martial, koji su često ''na ledu'' kod Josea Mourinha, zatraže odlazak nakon sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider