Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muke po Solskjaeru

Golemi problemi: Manchester United bez 11 igrača u prvoj utakmici nove sezone?!

Crveni vragovi ove subote započinju svoju prvenstvenu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Budući da su igrali polufinale Europske lige tamo u drugoj polovici kolovoza protiv Seville, nogometaši Manchester Uniteda od vodstva Premierlige dobili su nalog da mora proći barem mjesec dana u pauzi između dviju sezona.

Stoga je odgođena utakmica prvog kola nove sezone Premierlige, gostovanje kod Burnleyja.

Prvenstvo će Crveni vragovi otvoriti dvobojem na svom Old Traffordu protiv Crystal Palacea ove subote (početak u 18:30 po našem vremenu), a veliko je pitanje u kojem će sastavu zaigrati.

Manchester Evening News piše da, prema aktualnom stanju, Ole Gunnar Solskjaer neće moći računati na čak 11 igrača u toj utakmici.

Važna šestorka tek se priključila

Axel Tuanzebe tek je započeo proces rehabilitacije nakon teške ozljede i njega sigurno neće biti još neko vrijeme. Zatim je tu šestorka koja se tek ovog ponedjeljka priključila treninzima u Unitedovu kampu u Carringtonu: Paul Pogba, Nemanja Matić, Juan Mata, Fred, Aaron Wan-Bissaka i Eric Bailly.

Bruno Fernandes tijekom vikenda je trenirao smanjenim intenzitetom nakon lakše ozljede koju je pretrpio, dok je sudbina Phila Jonesa neizvjesna.

Mason Greenwood nalazi se pak u samoizolaciji nakon što je prekršio epidemiološke mjere tijekom reprezentativnog dvoboja na Islandu. I na koncu, vratar Sergio Romero neće biti ni među 18 jer je među vratnicama neprikosnoveni David de Gea, a prva pričuva mu je nedavni povratnika Dean Henderson.

Sve skupa je to 11 igrača, od kojih su neki udarne igre Uniteda, a neki sasvim sporedni likovi. Međutim, to ne mijenja na stvari da Crveni vragovi potpuno desetkovani dočekuju Crystal Palace, koji je na otvaranju sezone kao domaćin s 1:0 svladao Southampton.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider