Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Guardiola trlja ruke

City postigao dogovor s paklenim igračem: Ostala još jedna dvojba

Manchester City postigao je dogovor s Alexisom Sanchezom te je na rubu dogovora s Arsenalom u vezi s prodajom čileanskog nogometaša.

Alexis Sanchez (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Alexis Sanchez zarađivat će 13 milijuna funti po sezoni i ako potpiše novi ugovor u srpnju, zaradit će dodatni bonus od 30 milijuna funti. Ako potpiše ugovor već u siječnju, dobit će 15 milijuna funti za potpis, a Arsenal 20 milijuna funti, prenosi reporter Sky Sportsa Di Marzio.

Strani mediji navode kako su klubovi vrlo blizu dogovora oko prodaje Sancheza već u siječnju, ali Arsenal umjesto 20 milijuna želi 35 milijuna funti. City je također izvijestio da je spreman platiti više od prvotne ponude, ali nešto manje od potraživanja Topnika.

Guardiola se nada da će se posao zaključiti do kraja prijelaznog roka. Alexis Sanchez u ovom mu je trenutku prioritet, čak i ispred deficitarne obrane. Čileanac je očajnički želio prijeći na Etihad i u zadnjem prijelaznom roku, no Arsenal se tada svim silama borio da do toga ne dođe.

Međutim, jasno je kako će Wenger ostati i bez Özila, i bez Sancheza, i bez titule u narednih nekoliko godina. Dugovječni menadžer Arsenala nije uspio složio šampionsku momčad oko spomenutog dvojca i sada je prisiljen pustiti najbolje igrače ili će otići besplatno kad im istekne ugovor.

Što se tiče Sancheza, jedina dvojba koja je ostala jest hoće li otići u City ovaj mjesec ili naljeto.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider