Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Odlazim sretan"

Mance napustio Rijeku, Mišković: Rekao nam je još prošle sezone da želi otići

Jedan od najboljih sportskih direktora u državi potražit će novi izazov.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Mance više nije sportski direktor Rijeke, iz kluba odlazi poslije devet godina na Kvarneru, sedam i pol proveo je kao zamjenik sportskog direktora Srećka Juričića.

"Hvala svima na predivnim trenucima, odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu,“ rekao je na oproštaju od kluba Ivan Mance.

Njegov prvi suradnik, klupski predsjednik Damir Mišković, komentirao je njegov odlazak na službenoj klupskoj stranici.

"Na početku želim zahvaliti Ivanu na svemu što je učinio za Hrvatski nogometni klub Rijeka u proteklih devet godina, kako u igračkom dijelu kada nam se priključio na početku naše priče, te sve što je učinio u radu sportskog segmenta zajedno sa Srećkom Juričićem," rekao je Damir Mišković.

"Mislim da o radu kluba, pa tako i radu Ivana Mancea u procesu izgradnje prve ekipe i mnogih drugih segmenata koja ulaze u rad zamjenika odnosno sportskog direktora, najbolje svjedoče sjajni rezultati koje je Rijeka ostvarivala. Dovoljno je spomenuti osvojena četiri Kupa Hrvatske, četiri plasmana u skupine Europske lige, Superkup i naravno toliko željeni naslov prvaka kojega smo svi toliko čekali i u kojeg smo uložili veliku energiju i trud,“ dodao je predsjednik Rijeke.

Mance je bio pun pogodak

"Nakon svega što smo ostvarili mislim da je nepotrebno reći da smo napravili pun pogodak kad smo priključili Mancea u sportski segment po završetku njegove igračke karijere. Ivan je nakon završetka prošle sezone kroz razgovor naglasio da razmišlja o odlasku, te da smatra da bi za Rijeku bilo najbolje da u klub dođe jedna nova energija koja će povesti Rijeku prema novim uspjesima. Naravno da smo mu izašli u susret, to je najmanje što možemo učinti nakon svega što je napravio za klub", rekao je Mišković istaknuvši da su Ivanu Manceu vrata Rijeke uvijek otvorena.

"Rastajemo se u najboljim mogućim odnosima kao poslovni suradnici, ali prije svega kao prijatelji koji su zajedno ispisali neke od najljepših stranica riječke nogometne priče. Mogu iskreno reći na kraju da nam je žao što odlazi, ali isto tako da ima našu podršku u nastavku svoje karijere. Ono što je sigurno, a i Ivan to i sam zna, da smo mu zahvalni na svemu što je napravio i da su mu vrata Rijeke uvijek su mu otvorena. Rijeka je stabilan i organiziran klub i nastavljamo svoju priču zacrtanim putem kao što smo činili svih proteklih sezona," zaključio je Damir Mišković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider