Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
derbi sutra od 15 sati

Mamiću otpala dva jako važna igrača za dvoboj s Osijekom i Bjelicom

Mamić se vratio na klupu nakon koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je reprezentacija zaključila s nastupima za ovu godinu, okrećemo se klupskom nogometu, a subota  (15 sati) donosi derbi Prve HNL između Dinama i Osijeka.

Modri ogled u Gradskom vrtu dočekuju sa šest bodova više od momčadi koju vodi bivši trener Dinama Nenad Bjelica.

gol expired Bjelica: "Osijek i Dinamo su dvije najbolje momčadi u Hrvatskoj" divider

"S nestrpljenjem i veseljem očekujemo ovu zadnju fazu prije nove godine, slijedi nam naporan ritam od devet vrlo teških utakmica, što europskih, a što domaćih. Mi se uvijek fokusiramo na prvu sljedeću. Nismo imali optimalnu pripremu za tu utakmicu, ali kao što sam već nekoliko puta rekao u ovakvim prilikama kod reprezentativnih pauza, to je naša realnost i moramo se tome prilagoditi," kazao je Dinamov trener Zoran Mamić za klupsku stranicu.

gol expired Fury munjevitom reakcijom izbjegao posljedice urušavanja stropa za vrijeme treninga divider

Hrvatski prvak derbi dočekuje bez Lovre Majera i Joška Gvardiola, bitnih karika, dva mlada hrvatska nogometna reprezentativca.

"Vjerujem da se Petar Stojanović i Lirim Kastrati vraćaju iz svojih reprezentacija bez nekih problema. Svi ostali su ovdje. Imamo određenih problema s ozljedama ili bolesti, vidjet ćemo još do subote kakvo će biti detaljno stanje. Živimo u vrijeme kad se stanje s koronom mijenja praktički iz sata u sat, ali vjerujem da smo sad ipak malo primirili situaciju i da će biti sve bolje," istaknuo je Mamić.

Dodao je kako su ispred njegove momčadi uvijek isti zahtjevi.

"Dinamo želi osvojiti naslov prvaka, želi pobjeđivati. I tako ćemo ući u ovaj derbi. Osijek je u naletu, u uspješnoj seriji, imaju dobru momčad i stručni stožer, pozitivu u gradu među navijačima. Međutim, Dinamo ne mijenja svoju ideju i uza sav respekt prema suparniku, želimo osvojiti tri boda, a tako ćemo i ući u ovu utakmicu," poručio je Dinamov trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider