Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Mamić želi Yu-ligu: Samo Dinamo i Partizan, ostali ne postoje!

Dinamov šef opet se na pripremama sjetio regionalne lige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zdravko Mamić već se po tradiciji sjeti da nam treba regionalna liga kada je njegova momčad na pripremama u Turskoj. Okupljanje klubova na jednom mjestu valjda ga povuče…

Maminjo o sigurnosti: To je pitanje za policiju, a ne klubove

'Samo Dinamo i malo, malo Partizan… ostali ne postoje. Regionalna liga bila rješenje za sve. Ta neizvjesnost i adrenalin su pokretači navijača', rekao je Maminjo Sportskim novostima i usporedio to s Medveščakom koji igra 'austro-ugarsku' ligu.

Mamić je čak novinarima rekao kako pretjeruju kad pišu koliko ljudi dolazi na Maksimir. I tu je u pravu, jer često izvještaji govore o tri tisuće ljudi, a jasno je da se navijači mogu doslovce prebrojati.

'Naravno, mi takve stvari nećemo demantirati jer nas je sram, no uvijek ih je manje nego što piše u medijima.'

Kaže kako bi regionalna liga donijela sponzore, više novca klubovima od TV prava. Pita se zašto nitko ne prigovara gospodarstvenicima koji imaju trgovine u Srbiji. Nije baš neka usporedba, a tu su i pitanja oko sigurnosti.

'To je posao za policiju, a ne klubove. Zašto recimo prve dvije godine ne bi bila zabranjena gostovanja navijača?', predlaže Mamić koji svoju teoriju potkrepljuje činjenicama da naši klubovi financijski neće izdržati početak sljedeće sezone.

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati