Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo otvara Europsku ligu

Mamić uoči Feyenoorda: Želimo razveseliti navijače i osvojiti tri boda

Trener Dinama Zoran Mamić uoči sutrašnjeg otvaranja Europske lige protiv Feyenoorda na stadionu Maksimir.

Sretni smo što smo svi negativni na testu i spremni smo za utakmicu, poručio je trener Dinama Zoran Mamić uoči sutrašnjeg otvaranja Europske lige protiv Feyenoorda na stadionu Maksimir.

"Veselimo se početku natjecanja grupne faze. Želimo odigrati dobru, kvalitetnu utakmicu i razveseliti navijače i osvojiti tri boda," dodao je strateg "Modrih".

"Igrat ćemo protiv uglednog kluba bogate tradicije koji je u vrhu nizozemskog nogometa. Radi se o momčadi koja je puna kvalitetnih igrača. Imaju individualnu kvalitetu, ali i momčadsku, a ofenzivno su dobri," dodao je Mamić.

Posebno je pohvalio kapetana momčadi Stevena Berghuisa.

"On je mozak momčadi koji postiže dosta golova," kazao je dodavši: "imaju i dobru obranu, ali i izvrsne bekove pogotovo po lijevoj strani. Bez obzira na njihove izjave siguran sam da ih ništa ne zanima osim pobjede."

Mamić je bio pun pohvala i za njihovog trenera Dicka Advocaata

"O njemu ne treba previše govoriti i što je sve napravio u karijeri," kazao je nastavivši: "Neće biti jednostavno, ali vjerujemo u svoju kvalitetu i uvjereni smo da možemo ostvariti ono što svi želimo, a to su tri boda."

Na pitanje sprema li neko iznenađenje u sastavu, Mamić je bio jasan.

"Ne možemo izmišljati nešto što ne postoji, imamo to što imamo. Želimo pobijediti i to nam je cilj."

Nakon što je ispao od Ferecvaroša u kvalifikacijama Lige prvaka, Dinamo je do Europske lige stigao preko estonske Flore. S druge strane Feyenoord je direktno ušao u natjecanje po skupinama.

Nakon pet kola nalazi se na četvrtom mjestu prvenstva sa 11 bodova, dva manje od lidera PSV-a.

"Ispred nas je nova europska sezona u kojoj želimo napraviti dobre rezultate. Protiv Feyenoorda želimo ostvariti pozitivan rezultat pred našom publikom", naglasio je napadač Mario Gavranović.

Švicarski reprezentativac je u sjajnoj formi. U zadnjem kolu je Gorici zabio hat-trick, a prije toga je postigao dva gola za švicarsku reprezentaciju u tjedan dana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider