Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DINAMO IGRA PROTIV CSKA

Mamić otkrio recept protiv Vlašića: ''Zamolili smo neke njegove prijatelje da mu prenesu''

Mamić se nada dobrom rezultatu u Rusiji.

Uoči susreta 2. kola skupine K Europske lige trener Dinama Zoran Mamić u srijedu je istaknuo da je uvjeren da mogu ostvariti dobar rezultat u gostima kod moskovskog CSKA-a, kojeg predvodi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

"CSKA ima dobre pojedince, dobro izgledaju i kao momčad, može se reći da je to jedan od najboljih ruskih klubova. Osim toga, imaju sjajnog Nikolu Vlašića koji u kontinuitetu igra odlično i koji svojom genijalnošću može riješiti utakmicu i kad momčad ne igra dobro. Moramo obratiti pažnju na njega, ali i na ostale igrače CSKA-a. No, imamo i mi svoje kvalitete i uvjeren sam da možemo napraviti dobar rezultat u Moskvi", izjavio je trener Dinama.

gol expired Ruski novinari ignorirali Petkovića: Hoće li ga zbog toga dobro zapamtiti? divider

Nakon 12 kola ruskog prvenstva CSKA je drugi na tablici sa 25 bodova, dok vodeći Spartak iz Moskve ima dva boda više. U ponedjeljak je CSKA u susretu 12. kola pobijedio Arsenal iz Tule s 5:1, uz dva gola i asistenciju Nikole Vlašića. Hrvatski veznjak je ove sezone u ruskom prvenstvu već zabio šest golova, a tome je dodao i četiri asistencije.

CSKA je u prvom kolu Europske lige kod austrijskog Wolfsbergera odigrao 1:1, a asistent za jedini pogodak ruskog kluba bio je Nikola Vlašić.

Uspoređujući CSKA i Feyenoord, s kojim je Dinamo prošlog tjedna u Maksimiru odigrao 0:0, Zoran Mamić je kazao: "To su drugačije momčadi, kod Feyenoorda postoje automatizmi u igri, dok kod CSKA-a to nije izraženo u toj mjeri. No, ruska momčad ima snagu, brzinu i individualnu kvalitetu".

gol expired Ronaldo napisao žestok komentar o koroni na Instagramu: Obrisao ga je, ali prekasno divider

Momčad Dinama u srijedu putuje u Moskvu, a dan kasnije (18:55 sati po hrvatskom vremenu) igra protiv CSKA-a. U drugom susretu ove skupine Feyenoord dočekuje Wolfsberger.

"Ritam utakmica je težak i naravno da je to iscrpljujuće. Imamo određenih problema s nekim igračima, ali do utakmice sve će doći na svoje. Imamo kvalitetan kadar i vjerujem da možemo odgovoriti na sve izazove", ocijenio je trener Dinama.

Novinari su pitali Mamića kako će protiv Vlašića.

''Zamolili smo neke njegove hrvatske prijatelje da ga zamole da bude malo slabiji nego inače'', otkrio je trener Dinama.

Spektakularni vatromet u Splitu za 70. rođendan Torcide

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider